E hui kākou ma Ningbo Exhibition Center!

图片1

2023 Kina (Ningbo) Export Cross-border E-commerce Expo a me Global Home Brand Festival aia ma ka hōʻike, manawa hōʻikeʻike: 31st/Mei a 2nd/June, 2023. Aia ʻo Oak Doer ma ka fair (Booth NO.:H4-226) e hōʻike i kā mākou hōʻiliʻili hou o nā ʻaʻahu hoʻoilo, nā ʻaʻahu palupalu, nā pants stretch, vest, shorts and more.

图片2

ʻO Oak Doer kahi mea hana INSPIRED no ko mākou nānā ʻana i nā kikoʻī a me ka hoʻokō i ka maikaʻi.Ke hana luhi nei kā mākou hui o nā mea hoʻolālā a me nā ʻenekinia i ka hana ʻana i nā huahana ʻaʻole maikaʻi wale nō ke nānā aku akā hana maikaʻi nō hoʻi i nā kūlana ʻano ʻano like ʻole.ʻO kā mākou hōʻiliʻili o nā pālule hoʻoilo he mea kūpono ia no ka mālama ʻana iā ʻoe i nā mahina anu loa o ka makahiki, ʻoiai ʻo kā mākou mau ʻaʻahu palupalu palupalu he mea maikaʻi loa no ka wā hoʻololi.

6月1日

ʻO kekahi o nā huahana koʻikoʻi i ka hōʻiliʻili ʻana o Oak Doer ʻo ia ka lole pale palupalu.Hana ʻia mai nā mea waiwai kiʻekiʻe, he māmā a paʻa kēia kapa.Hoʻolālā ʻia ka mea palupalu-shell e hāʻawi i ka hōʻoluʻolu kiʻekiʻe a me ka hiki ke hāʻawi i ka pale mai ka makani a me ka ua.

ʻO kekahi huahana kaulana i ka hōʻiliʻili ʻana o Oak Doer ʻo ia ka pants stretch.Hoʻolālā ʻia kēia mau pants e hāʻawi i ka hōʻoluʻolu kiʻekiʻe a me ka maʻalahi, e hoʻomaʻamaʻa iā lākou no ka hana, nā hana e like me ka holo a me nā ʻano hana ʻē aʻe.Hiki i ka lole lohi i ka holo holoʻokoʻa, ʻoiai ka mea hanu e mālama iā ʻoe i ka maloʻo a maloʻo i ka wā hoʻoikaika ikaika.

I ka hiki ʻana i nā ʻaʻahu hoʻoilo, loaʻa iā Oak Doer nā ʻano koho like ʻole e koho ai.Hoʻolālā ʻia kā mākou mau pālule e hāʻawi i ka mehana a me ka pale ʻana mai nā mea, ʻoiai ʻo ia ka nani a me ke ʻano hou.Inā ʻoe e ʻimi nei i kahi kapa lōʻihi a piha i lalo no ke anu nui, a i ʻole ka lole pōkole no ka ʻoluʻolu o ka wā, ua uhi ʻo Oak Doer iā ʻoe.

Inā ʻoe i loko o ka mākeke no nā ʻaʻahu hoʻoilo kiʻekiʻe, nā ʻaʻahu palupalu palupalu, nā pālule a i ʻole nā ​​​​mea hana ʻē aʻe a me nā lole waho, e nānā pono i ka hōʻiliʻili ʻana o Oak Doer ma ka 2023 China (Ningbo) Export Cross-border E-commerce Hōʻike a me ka Global Home Brand Festival.Hoʻokipa maikaʻi ʻia i ko mākou hale hoʻokipa (Booth NO.:H4-226), ʻike ʻoe e loaʻa i kahi huahana e kūpono i kāu mau pono a ʻoi aku ma mua o kāu mau manaʻo.


Ka manawa hoʻouna: Mei-31-2023